Hankook nyári gumi gyártó

Hankook nyári gumi gyártó

A Hankook Tire a világ egyik legnagyobb és leggyorsabban terjeszkedő gumiabroncs gyártója, mely személygépkocsik, kisteherautók (SUV, RV, stb.), tehergépkocsik és buszok számára állít elő radiál abroncsokat.

Hankook Tire rendkívül fejlett technológiát fejleszt az ügyfél-elégedettség javítására a kiváló minőségű termékei által.

A világ minden táján 185 országban teljesített értékesítésein keresztül a Hankook Tire a hetedik helyen áll a világszinten elért árbevétel tekintetében.

A vállalat 14 000-nél több alkalmazottat foglalkoztat 4 helyi főirodán keresztül. 20 tengerentúli fiókvállalattal és 5 kutató-fejlesztő központtal rendelkezik a világ minden táján, bevételeinek 70%-a a tengerentúli piacokról származik.

A Hankook története

2008 ~ 2001

2008 A “2008 Tame the Road” (Megszelídíti az utat) kampány elindítása a TV CF segítségével. A “Kontrol Technology”, a fejlett technológia mögött rejlő filozófia közzé tétele. A “H-LOHAS” kampány elindítása, mely a vállalat elkötelezettségét bizonyítja az egészséges és boldog társadalom létrehozása iránt.

2007 A világ hetedik legnagyobb gumiabroncs gyártója cím elnyerése. Megkezdődik a termelés a magyarországi gyárban. Egy vizes próbapálya építése Keumsanban, Koreában. Megkezdődik a Keusam gyár kibővítése a gyártási kapacitás növelése érdekében. Elindult a “Tame the Road” (Megszelidíti az utat) kampány, mely egy új világszintű hirdetési koncepció.

2006 Az alapkő letétele az első európai gyárban, mely Magyarországon, Dunaújvárosban épült. A “Tame the Beast” (“Megszelídíti a vadat”) kampány elindítása, mely egy világszintű hirdetési koncepció

2004 Új vállalati identitás közzététele. A “Driving Emotion” (A “vezetés öröme”) koncepció bevezetése, mely a vállalat szlogen is. Száraz próbapálya építése Keumsanban, Koreában. A T’Station bevezetése, mely egy elsőrangú autós szolgáltató kiskereskedelmi hálózat Koreában

2003 Stratégiai szövetség alakítása a Michelin-nel.

2001 Az Európai Elosztó Központ felépítése Rotterdamban, Hollandiában

1998 ~ 1941

1998 A Kínai műszaki központ felépítése Jiaxingben, Kínában. A Jiangsu gyár felépítése a Jiaxing gyárban, Kínában. A Ford Motor Company Q1 díjának megszerzése.

1994 A vállalat tengerentúli leányvállalatának létrehozása Pekingben, Kínában. A Keumsan gyár felépítése Koreában, mely egy rendkívül korszerű, automatizált gumiabroncs gyár. Az Európai Műszaki Központ felépítése Hannoverben, Németországban.

1982 Fő kutatás-fejlesztési központ felépítése Daejeonban, Koreában. Az Akron Műszaki Központ felépítése, mely a vállalat első tengerentúli kutatás-fejlesztési központja Ohioban, az Egyesült Államokban

1981 A cég leányvállalatának létrehozása az USA-ban, Hankook Tire America Corporation néven

1979 A Daejeon gyár felépítése Koreában, mely a világ legnagyobb egyedülálló gumiabroncs gyára

1941 A vállalat alapítása, mely az első gumiabroncsgyár volt Koreában

Comments are closed.