Archive for: február 2013

Hankook nyári gumi gyártó

Hankook nyári gumi gyártó

A Hankook Tire a világ egyik legnagyobb és leggyorsabban terjeszkedő gumiabroncs gyártója, mely személygépkocsik, kisteherautók (SUV, RV, stb.), tehergépkocsik és buszok számára állít elő radiál abroncsokat.

Hankook Tire rendkívül fejlett technológiát fejleszt az ügyfél-elégedettség javítására a kiváló minőségű termékei által.

A világ minden táján 185 országban teljesített értékesítésein keresztül a Hankook Tire a hetedik helyen áll a világszinten elért árbevétel tekintetében.

A vállalat 14 000-nél több alkalmazottat foglalkoztat 4 helyi főirodán keresztül. 20 tengerentúli fiókvállalattal és 5 kutató-fejlesztő központtal rendelkezik a világ minden táján, bevételeinek 70%-a a tengerentúli piacokról származik.

A Hankook története

2008 ~ 2001

2008 A “2008 Tame the Road” (Megszelídíti az utat) kampány elindítása a TV CF segítségével. A “Kontrol Technology”, a fejlett technológia mögött rejlő filozófia közzé tétele. A “H-LOHAS” kampány elindítása, mely a vállalat elkötelezettségét bizonyítja az egészséges és boldog társadalom létrehozása iránt.

2007 A világ hetedik legnagyobb gumiabroncs gyártója cím elnyerése. Megkezdődik a termelés a magyarországi gyárban. Egy vizes próbapálya építése Keumsanban, Koreában. Megkezdődik a Keusam gyár kibővítése a gyártási kapacitás növelése érdekében. Elindult a “Tame the Road” (Megszelidíti az utat) kampány, mely egy új világszintű hirdetési koncepció.

2006 Az alapkő letétele az első európai gyárban, mely Magyarországon, Dunaújvárosban épült. A “Tame the Beast” (“Megszelídíti a vadat”) kampány elindítása, mely egy világszintű hirdetési koncepció

2004 Új vállalati identitás közzététele. A “Driving Emotion” (A “vezetés öröme”) koncepció bevezetése, mely a vállalat szlogen is. Száraz próbapálya építése Keumsanban, Koreában. A T’Station bevezetése, mely egy elsőrangú autós szolgáltató kiskereskedelmi hálózat Koreában

2003 Stratégiai szövetség alakítása a Michelin-nel.

2001 Az Európai Elosztó Központ felépítése Rotterdamban, Hollandiában

1998 ~ 1941

1998 A Kínai műszaki központ felépítése Jiaxingben, Kínában. A Jiangsu gyár felépítése a Jiaxing gyárban, Kínában. A Ford Motor Company Q1 díjának megszerzése.

1994 A vállalat tengerentúli leányvállalatának létrehozása Pekingben, Kínában. A Keumsan gyár felépítése Koreában, mely egy rendkívül korszerű, automatizált gumiabroncs gyár. Az Európai Műszaki Központ felépítése Hannoverben, Németországban.

1982 Fő kutatás-fejlesztési központ felépítése Daejeonban, Koreában. Az Akron Műszaki Központ felépítése, mely a vállalat első tengerentúli kutatás-fejlesztési központja Ohioban, az Egyesült Államokban

1981 A cég leányvállalatának létrehozása az USA-ban, Hankook Tire America Corporation néven

1979 A Daejeon gyár felépítése Koreában, mely a világ legnagyobb egyedülálló gumiabroncs gyára

1941 A vállalat alapítása, mely az első gumiabroncsgyár volt Koreában

Kátyúgarancia a Point S gumiszervizekben

Kátyúgarancia a Point S szervizekben

image

Padka? Kátyú? Nem számít ! A lényeg ! Ez Önnek nem kerül plusz költségbe !  Kátyúgarancia !

A Points Kátyúgaranciával Ön biztonságosan közlekedhet, kár nem érheti, mert ez a garancia esetleges javíthatatlan abroncssérüléseknél Önnek gyors, egyszerű pótlást biztosít.

A kötelező garancián túlmenően 1 évig biztosítjuk vásárlóinknak a “KÁTYÚGARANCIÁT” a webáruházunkban 13 téligumi Márkára, amely a személy és 4X4 abroncsokra vonatkozik. (kisteher abroncsokra nem érvényes)

A Kátyúgarancia olyan károkra vonatkozik, amely nem a rendeltetésszerű használat közben keletkeztek, hanem a helytelen vezetői magatartás vagy előre nem látható úthibák miatt következtek be.

Ezek lehetnek:

  • Rongálás
  • Szeg beszúródás, éles tárgyak okozta sérülések.
  • Egyéb defektek.
  • Útpadkára, történő le- felhajtás, kátyúba behajtás.
  • Blokkoló fékezés, nem megfelelő guminyomás miatti meghibásodások.

Kivételek a garancia alól:  Elvesztés, lopás és mindenfajta kopás.

A Kátyúgarancia az alábbi téligumi Márkákra érvényes:

BARUMBRIDGESTONEDEBICADUNLOPFIRESTONEFULDAGOODYEARGTRADIALHANKOOK  –   KINGSTAR  – POINTS  –  SAVA   –  YOKOHAMA

image

A kátyúgarancia Magyarország területén érvényes. Az Ország több mint 30 Point S kereskedőjénél igénybe vehető, függetlenül attól, hogy melyik Point S kereskedőnél vásárolta abroncsát. A Point S Kátyúgarancia kiegészíti a szokásos gyártói garanciát, amely kizárólag az abroncsok gyártási hiba mentességére vonatkozik. A lényeg, hogy a kátyúgaranciáért Önnek nem kell külön fizetnie.


A kátyúgarancia időtartama 1éven keresztül, illetve legfeljebb a gumiabroncs 3mm profilmélység eléréséig (téli gumi esetén 4mm profilmélységig) érvényes.Mi az ügyfél tennivalója?

  • Vásároljon egy garnitura (4db téligumit)
  • Őrizze meg az abroncsa számláját.
  • Őrizze meg a kapott kátyúgarancia kártyáját.

A Kátyúgarancia érvényesítése:

A Point S kátyúgarancia bármely Point S szervizben érvényesíthető a vásárlás napjától számított 12 hónapon belül.

A jóváírás alapja az áfás vételár. A garancia át nem ruházható a pótlást csak javíthatatlan abroncsok helyett biztosítunk. 

Az abroncs jóváírás nagysága a maradék mintázat mélységétől függ:

  • 7mm felett             =  100%
  • 6,9mm – 4,5mm    =    60%
  • 4,4mm – 3mm       =    40%

A garancia igénybevételéhez szükséges feltételek:

  • Érvényes, kitöltött kátyúgarancia kártya.
  • A kártyán szereplő adatok olvashatósága.
  • A fizetést igazoló számla, vagy blokk.

A kátyúgarancia csak 1darab csere gumiabroncsra használható fel.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

EagleF1_tcm2077-111645Eagle F1 Asymmetric 2

Kimagasló teljesítményjellemzőjű gumiabroncs, ami rövidebb fékutat biztosít, amikor a leginkább szükséges

  • Rövidebb fékút nedves és száraz útfelületen
  • Kifejezetten kormányozhatóság
  • Jobb üzemanyag-hatékonyság

Rövidebb fékút nedves és száraz utakon

Fékezés közben a gumi és az út érintkezési felületét növelő ActiveBraking technológiának köszönhetően biztosan meg tud állni, amikor a másodperc törtrésze is számít. A vezető versenytársaival összehasonlítva vizsgálva az Eagle F1 Asymmetric 2 nedves úton három méterrel, míg száraz úton két méterrel rövidebb fékutat biztosít.*

Kifejezetten kormányozhatóság

Hozzon ki többet nagy teljesítményű autójából. A kiváló minőségű szilikakeverék javítja a gumi tapadását a nedves és száraz felületen való magabiztos kormányozhatósághoz. A merev szövetváz kiválóan javítja a kormányzás pontosságát nagy sebességnél. Nemrégiben az új Mercedes-Benz CLS gyári gumijának választották.

Jobb üzemanyag-hatékonyság

A Goodyear FuelSaving technológiája nemcsak az üzemanyagköltséget, hanem aCO2-kibocsátást is csökkenti. A könnyű szerkezetnek köszönhetően alacsony a gördülési ellenállása, a szilikakeverék pedig mérsékli a hőképződést.

Goodyear nyári gumi

Goodyear nyári gumi, nyárigumi

A Goodyear autógumi gyártó gumiabroncs mintázatai, a gyártó bemutatása a Goodyear története.

A Goodyear nyári gumi márkatörténete

Goodyear Tire & Rubber Company 1898-ban kezdte meg a működését, amikor Frank Seiberling – az egyik sógorától kölcsönkért pénzen – megvásárolta a társaság első üzemét. A gumit és a pamutot a világ másik feléről kellett szállítani egy olyan tenger (vízi szállítási lehetőség) nélküli városba, amely kizárólag korlátozott vasúti szállítási lehetőséggel rendelkezett. Seiberling a bátor pionírról, Charles Goodyear-ről nevezte el a társaságot, aki a vulkanizálást fedezte fel. Seiberling vezette be a jellegzetes szárnyas-láb kereskedelmi védjegyet is, amely szimbolikus kapcsolatot jelent a társaság múltjával. A Goodyear mindössze 13 munkással kezdte meg a termelést, termékskálájába a kerékpár- és hintó gumiabroncsok, lópatkó gumipárnák és pókerzsetonok tartoztak. Az első teljes havi üzleti tevékenység után az értékesítés 8.246 USA dollárra rúgott. Az első kerékpár gumiabroncs 1898-as elkészítését követően, a Goodyear arra törekedett, hogy a világ legnagyobb gumiabroncs társasága legyen, és ezt a címet 1916-ban ki is érdemelte, ekkor a következő szlogent választotta magának: A Goodyear gumiabroncsokon több ember utazik, mint bármely más típuson.

A cég 1926-ra a világ legnagyobb gumiipari társaság lett. Ezek a legendás korai évek határozták meg azt az alaphangot, amely azóta is folyamatosan érezhető a társaság- és a megrendelőivel kialakított kapcsolat minden aspektusán. Amikor manapság végignézzük a globális Goodyear márkát – annak több ezer áttörésnek számító ötletével, innovációjával, új találmányával, kiváló minőségű termékével és áttörést jelentő fejlesztésével – a társaság alapítóinak merész, újító és józanul gondolkodó jellemét láthatjuk magunk előtt.

Manapság a Goodyear a világ legnagyobb gumiabroncs társasága, hat kontinensen van jelen, éves értékesítéseinek értéke meghaladja a 15 milliárd USA dollárt. A Goodyear márkájú gumiabroncsokon kívül, a társaság több más, jól ismert és elfogadott márkát is gyárt, ezek a Dunlop, Kelly, Fulda, Lee, Sava és Debica. A cég nem gumiabronccsal foglalkozó egységei a különböző gépjármű- és ipari piacokat látják el gumitermékekkel és polimerekkel.

Goodyear nyári gumi forgalmazók

TYRE-TRANS KFT POINT S Abroncsszerviz

3516 Miskolc, Pesti u.100

Tel:46/555-484

Internetes Vevőszolgálat: 9-17-ig.

Tel: 46/555-484, 46/303-417,

Email: tyretrans@autogumibolt.hu

 

 

Goodyear Cargo vector 2

CargoVector-2_tcm2077-111995Cargo Vector 2

Tartós, egész évben egyenletes teljesítményt nyújtó gumiabroncs kisteherautókhoz és furgonokhoz

  • Jó tapadás egész évben
  • Jó teljesítmény a téli utakon
  • Egyenletes kopás a hosszabb élettartam érdekében
  • Vízen futás hatásos megakadályozása

Jó tapadás egész évben

Időjárástól független, magabiztos tapadás minden útfelületen. A Cargo Vector 2 maximális hossz- és oldalirányú tapadást biztosít, ezáltal egész évben kihasználhatók a furgonok. Az aszimmetrikus futómintázat ideális merevséget biztosít a futófelületnek, amely magabiztos kormányozhatóságot tesz lehetővé.

Jó teljesítmény a téli utakon

A négyévszakos szilikakeverék még alacsony hőmérsékleten is biztosítja az abroncs jó teljesítményét. A futómintázaton elhelyezett számos lamella jobb tapadást biztosít téli útviszonyok között. A felület középső részén található rugalmas blokkok megnövelik az útfelületbe kapaszkodó élek számát.

Egyenletes kopás a hosszabb élettartam érdekében

A Cargo Vector 2 egyenletesen kopó felülete simább vezetést és hosszabb élettartamot nyújt.

Vízenfutás hatásos megakadályozása

A futófelület barázdái nyári esőben és téli latyakban is eredményesen vezetik el a vizet és az olvadt havat.